Sponsoring

Op vrijdag 24 mei 2019 vindt de 14e editie van het Harlingen Open Golftoernooi plaats. Mede dankzij de betrokkenheid van sponsorpartners van dit evenement, zijn de voorgaande edities zo succesvol geweest.

Het toernooi garant staat voor (sport)plezier en de uitstekende mogelijkheid tot netwerken. Dit dankzij de brede achtergrond van de deelnemers uit zowel het bedrijfsleven en andere (maatschappelijke) organisaties als de deelname van inwoners en oud-inwoners uit Harlingen. Om alle deelnemers een volledig programma te bieden, organiseren we ook dit jaar naast het golftoernooi een golfclinic. En, niet alleen na afloop, maar ook tijdens het toernooi, zorgen wij als organisatie ervoor dat de innerlijke mens uitstekend verzorgd wordt.

Graag informeren wij u over de sponsormogelijkheden voor aankomende editie:

Sponsorpakket 1: € 250,00
Deelname van één persoon aan het toernooi of aan de clinic met de mogelijkheid om één introducee mee te nemen. Bij deelname aan de clinic volgt aansluitend een wedstrijdje op de par 3 baan. Beide deelnemers zijn van harte welkom tijdens de culinaire beleving na afloop van het toernooi.

Zichtbaarheid van het bedrijfslogo tijdens het toernooi en online vermelding op Harlingenboeit.nl (aankondiging toernooi en bij een advertentie nadat het toernooi gespeeld is).

Sponsorpakket 2: € 500,00
Deelname van twee personen aan het toernooi of aan de clinic met de mogelijkheid om twee introducees mee te nemen. Bij deelname aan de clinic volgt aansluitend een wedstrijdje op de par 3 baan. Alle deelnemers zijn van harte welkom bij de culinaire beleving na afloop van het toernooi.

Zichtbaarheid van het bedrijfslogo tijdens het toernooi en online vermelding op Harlingenboeit.nl (aankondiging toernooi en bij een advertentie nadat het toernooi gespeeld is).
Sponsoruiting op maat om uw bedrijf extra te presenteren: nader overeen te komen.

Voor beide sponsorpakketten geldt dat, indien u meerdere introducees mee wilt nemen, wij een bijdrage van €60,- per persoon vragen.

‘Beat the Pro’ voor het goede doel

Voor €10,00 per bal/afslag is het mogelijk deel te nemen aan ‘Beat the Pro’, daarna bestaat de optie om voor €10,00 een Mulligan te kopen. Sponsoren krijgen de mogelijkheid om bij dit onderdeel een beachvlag te plaatsen. De opbrengsten van ‘Beat the Pro’ gaan naar het goede doel Zeekadetkorps Harlingen.

Wilt u meer informatie over de sponsormogelijkheden, neem dan contact met ons op!

Harlingen Open Golf 2019 wordt mede mogelijk gemaakt door:

sponsoren HOG 2019